Share this article
Print Friendly, PDF & Email

with Romanian translation below


contact us on: chisinauforum2024@protonmail.comShow more

Follow the work of dr. Meryl Nass on https://doortofreedom.org/ and https://merylnass.substack.com/ Show less


Romanian Translation

Cum să oprim Tratatul Pandemic | Intrevedere cu Dr. Meryl Nass

Iurie Roșca Bună dragi prieteni, salut dragi adepți ai activităților forumului de la Chișinău, aș dori să vă reamintesc că forumul de la Chișinău este un grup de refleție internațional care reunește mulți intelectuali de frunte din diferite țări și suntem angajați în această luptă, luptă metapolitică, împotriva tiraniei tehnocratice globaliste. Și astăzi avem o mare plăcere să vorbim direct cu Dr. Meryl Nass, din Statele Unite. Bineînțeles că mulți dintre noi vă cunoaștem, nu personal, ci activitățile dumneavoastră, dar pentru publicul nostru din diferite țări, aș dori să vă rog să începeți dialogul nostru, înainte de a discuta în detalii despre OMS și acest așa-numit tratat pandemic și agendă globalistă, prin a ne spune puțin despre dvs. și ce preț trebuie să plătească cineva ca dvs. pentru a spune adevărul?

Meryl Nass Ei bine, am 72 de ani, sunt medic intern,

Iurie Roșca la fel și eu, 72.

Meryl Nass Deci, simt că mi-am restabilit tinerețea pentru a face această muncă, pentru că oamenii în vârstă sunt cei care înțeleg cu adevărat care este riscul, pentru că am trăit lucruri pe care generațiile tinere nu le-au trăit.

Am practicat medicina, și când aveam 30 de ani am fost la o întâlnire pentru medici pentru responsabilitate socială și mi s-a atribuit un loc de muncă pentru a analiza cercetările unui profesor de la Universitatea din Massachusetts, unde locuiam și, de fapt, eram profesor de medicină cu jumătate de normă. Acel contract era intitulat ‘proiecte pentru realizarea unui vaccin pentru antrax mai bun’, dar de fapt nu avea nici o legătură cu vaccinuri, totul era despre ingineria genetică foarte primitivă a antraxului. Aceasta a fost la sfârșitul anilor 80. Mi s-a părut foarte curios, și o altă organizație a simțit la fel, și am început să căutăm informații despre asta, trimițând cereri FOIA, Freedom of Information Act, am citit multe despre programul de apărare biologică al Statelor Unite și am învățat multe despre antrax, și am constatat că depășim limitele a ceea ce ne era permis legal să facem în ceea ce privește cercetarea, precum am identificat și cel mai mare focar din lume unde antrax-ul a fost folosit ca un act de război biologic, ceea ce am demonstrat în 1992.

Am devenit apoi un purtător de cuvânt privind războiul chimic și biologic pentru victimile Războiului din Golf. M-am implicat în încercarea de a scăpa de vaccinul pentru antrax și un grup cu care am lucrat și-a avut de fapt licența retrasă pentru o perioadă de timp, în jurul anului 2004, apoi însă FDA [Food and Drug Administration] le-a ștampilat licența după aproximativ 18 luni. Prin urmare, m-am familiarizat foarte mult cu reglementarea vaccinurilor, și apoi am început să învăț despre toate celelalte vaccinuri din ultimii 25 de ani devenind un expert și în vaccinuri, pandemii și război biologic.

Așa că, când a început COVID, am făcut multe cercetări și am scris despre el ― identificâdul ca o probabilă scurgere de laborator în martie 2020 ― și le-am spus oamenilor ce să facă pentru a se proteja. Dar apoi mi-am dat seama că guvernul SUA și alte guverne nu se comportau corespunzător. Și mai apoi cred că, am descoperit destul de repede că ei încercau să suprime hidroxiclorochina, și am simțit că am responsabilitatea personală de a le clarifica oamenilor pentru că luasem personal medicamentul, am fost în Africa timp de șase luni la un moment dat, l-am dat multor pacienți pentru boala Lyme, precum și pentru afecțiuni reumatoide și am avut experiență în pandemii și război biologic. Așa că m-am gândit că este foarte important ca oamenii să înțeleagă care sunt legile reale și cum are loc suprimarea, ceea ce am început în mai 2020, colectând aproximativ 25 de moduri în care medicamentul a fost suprimat. Am continuat să adaug la listă timp de aproximativ un an, colectând până la 57 sau 58 de moduri diferite în care hidroxiclorochina era suprimată în întreaga lume, diferit în diferite state ale SUA, la nivel federal, la nivel de producători, distribuitori, farmacii. Tot felul de moduri, chiar și explozia celui de-al doilea cel mai mare producător din lume de ingrediente farmaceutice active pentru hidroxiclorochină.

Iurie Roșca Știți, am urmărit îndeaproape toate discursurile și articolele doctorului Zelenko care, din păcate a murit, și ale doctorului Rashid Butar, care a murit și el într-un mod ciudat, aș vrea să spun că pentru noi, pentru țările sovietice, post-comuniste, este foarte ciudat să descoperim acum patru ani, în timpul acestei pandemii de COVID-19, că SUA, țara lider a democrației și a valorilor liberale a devenit atât de repede un stat totalitar, cu terorismul de stat, suprimarea libertății de exprimare și suprimarea drepturilor medicilor de a-și exercita profesia. Cum o putem înțelege din această parte a lumii?

Meryl Nass Ei bine, cred că avem o constituție și avem legi și guvernul le-a încălcat pe amândouă de mult timp, treptat, devenind mult mai rău. Atacul asupra libertății de exprimare a început cu adevărat imediat după ce Trump a fost ales. Și, de asemenea, au existat donații uriașe către companiile media de către grupul lui Soros ― sau le-a cumpărat direct, oamenii lui Soros au cumpărat posturi de radio spre exemplu ― [donații] către ziare, televiziune, medii de masă, și guvernul le-a mituit. Așa că nu avem media liberă, cu excepția mediilor alternative, acum în Statele Unite. Și dacă te limitezi la media principale de masă, vei avea o viziune complet diferită asupra lumii decât mine.

Iurie Roșca Da, din păcate, nu atât de mulți oameni urmăresc media alternativă, poate mai mult de cât patru ani în urmă, dar, oricum, media de masă rămâne un instrument foarte important de dominare și o armă de distrugere în masă, nu numai în SUA, ci și aici.

Vă rugăm să ne spuneți despre activitățile dumneavoastră internaționale. Știm că în ultima perioadă de timp ați călătorit mult și ați avut multe întâlniri cu membri ai parlamentului, politicieni, activiști civici, jurnaliști și așa mai departe. Care este impresia dvs.? Cât de pregătiți sunt astfel de oameni, să spunem elitele, sau intelectuali, sau oameni mai motivați decât oamenii obișnuiți, să răspundă, să reacționeze, să reziste, să explice altora ce se întâmplă cu adevărat la nivel internațional?

Meryl Nass Ei bine, cred că majoritatea oamenilor pe care i-am întâlnit la nivel internațional au înțeles deja că există o problemă cu obiectivele de dezvoltare durabilă, marea resetare, Forumul Economic Mondial ș.a. deci sarcina mea a fost relativ mică, ceea ce a fost pur și simplu să le prezinte documentele pe care OMS le-a emis și dorește să le aprobe în luna mai. Pentru că ceea ce este în acele documente este atât de complet diferit de orice tratat la care cineva a semnat vreodată înainte, oamenilor nu le vine să creadă decât dacă le pui actele în față.

Și așa, știi, mi-am dat seama acum aproximativ un an că oamenii pur și simplu nu, știi, cine citește proiectele de tratate? Nimeni. Da, este plictisitor și legal, este un contract legal. Deci ei nu îl pot înțelege. În plus, dacă nu ai o experiență ca mine în războiul biologic, nu vei înțelege contextul așa că vei pierde multe. Deci am simțit că am o miză personală în asta, pentru că practic, la noi, clasele intelectuale sunt aliniate cu guvernul. Și așa că profesorii la care v-ați aștepta ― profesori de drept sau profesori de biologie ― să fie atenți și să analizeze aceste documente și să furnizeze acele informații publicului, au adormit la volan. Nu au făcut nimic. Așa că a trebuit să fondez o organizație pentru a dezvolta o platformă în rețea, să a punem documentele în acel spațiu, să creăm propriile noastre analize, să colectăm analize bune de la alți oameni, să adăugăm videoclipuri, să încercăm să adunăm documente care va ajunge la oameni de orice nivel, de la un copil de 12 ani în sus. Deci asta am făcut, și îl puteți accesa https://doortofreedom.org.

Iurie Roșca Spune-ne mai multe despre platforma dvs. media, pentru că am urmărit-o, desigur, dar ne-ar fi foarte util să înțelegem mai bine cum să folosim acest instrument de informare. Și îmi place foarte mult sloganul dvs., care este exact ca și titlul cărții a prietenului nostru, Jacob Nordangård, din Suedia. OMS dă o lovitură de stat mondială, iar Jacob a spus în titlu, o lovitură de stat globală. Da, această stare permanentă de urgență trebuie să fie înțeleasă de mulți oameni, pentru că oamenii au iluzia că plandemia COVID-19 este în spatele nostru, iar acum putem fi relaxați, și așa mai departe. De aceea aș dori să vă rog să explicați în elemente mai detaliate, acest document specific, Tratat Pandemic, care sună atât de bine, care este despre sănătatea noastră și despre fericirea noastră.

Meryl Nass Deci nu este cea mai ușoară platformă de navigat, din păcate, pentru că am aruncat… știți, am avut un personal foarte mic, am început doar cu voluntari. Acum avem niște angajați plătiți, dar am aruncat lucruri în ea. Deci avem o colecție de 30 sau 40 de articole care vorbesc despre toate aspectele Marii Resetări. Și le numim citiri de două minute. Am încercat să le facem 500 până la 1000 de cuvinte pentru a educa pe oricine despre adevăruri simple despre acele aspecte. Și apoi avem și alte articole academice sau chiar rapoarte detaliate. Deci avem rapoarte academice despre OMS. Și apoi, tratatul pandemic a avut aproximativ șase proiecte. Deci avem o copie a fiecărei proiecte. Deci pentru acei oameni care… pentru că este greu să găsești aceste lucruri pe saitul OMS, foarte greu. Deci avem toate proiectele, avem proiectele amendamentelor la Regulamentul Internațional de Sănătate, avem informații de la ONU, fiind că ONU a susținut acest lucru și au venit cu propria lor declarație. Oricum, avem aceste documente, sunt relativ ușor de găsit. Apoi am încercat să creăm un loc în care să poată fi găsite activități, acțiuni în diferite țări. Și apoi avem unele, avem unele dintre PowerPoint-urile mele, dar nu toate, nu majoritatea. Avem un afiș pe care l-am făcut pentru a explica calea legală prin care suveranitatea poate fi luată în Statele Unite, pentru că mulți oameni, inclusiv mulți avocați, nu cred că este posibil. Ei cred că Constituția ne protejează. Și totuși există cel puțin trei decizii ale onu ONU, nu ONU, îmi pare rău, decizii ale Curții Supreme care au dat autoritate tratatelor peste legislația SUA.

Iurie Roșca Ca și în cazul nostru, dar în cazul nostru, ce este regretabil, scuzați-mă că vă întrerup, această normă face parte din Constituția noastră. Din păcate, tratatele internaționale sunt superioare legislațiilor naționale, peste tot în următoarea zonă comunistă, cu excepția Rusiei. În ultima perioadă de timp, rușii au schimbat această prevedere a Constituției. Acum doi sau trei ani.

Meryl Nass A fost inteligent, pentru că se pare că multe dintre acestea au fost planificate de zeci de ani, poate cinci decenii sau mai mult. Când te uiți la structura Constituției OMS, știi, are lucruri interesante în ea. Nu există nicio modalitate de a ieși din OMS. Constituția nu oferă țărilor o modalitate de a părăsi OMS, îți doar spune cum să intri.

Iurie Roșca Aceasta a fost întrebarea și preocuparea mea în ultimii patru ani când a început această operațiune specială, această pandemie și așa mai departe. De ce nimeni, cu excepția unor lideri africani care au murit rapid în 2020 și 2021 și a președintelui haitian, Jovenel Moise. Și după aceea, toți ceilalți sunt ca soldații, solidaritate totală, supunere totală. Și sună inițial foarte ciudat, Trump sau Biden, aceeași poveste. Sau acest conflict permanent între Occidentul Colectiv și BRICS, Rusia – Vestul Colectiv, China – Occidentul Colectiv. Dar în cele din urmă, ei fac același lucru. Ei urmează aceleași reguli. După părerea mea au aceiași stăpâni. Ei se află sub aceeași așa-numită guvernare globală. De ce nimeni nu încearcă să scape cumva, să abandoneze aceste instituții internaționale. Trebuie să aflăm dacă este vorba doar de prostie, de mediocritatea liderilor politici, sau ce fel de instrumente și control sunt folosite pentru a menține această solidaritate mai mult sau mai puțin ciudată.

Meryl Nass Ei bine, vreau să spun, am învățat de când a început totul că mulți dintre ei sunt, știi, șantajați folosind abuzul copiilor în SUA. Și probabil este similar în Europa, în Europa de Vest. Nu știu cum e în altă parte. Dar cu siguranță stăpânii universului au găsit modalități de a o face, evident, pentru că o vedem în fața ochilor noștri. Știi, atât de multe țări au mers în pas pentru a preveni utilizarea hidroxiclorochinei, singurul medicament despre care știam că a funcționat la începutul pandemiei, și apoi pentru a preveni ivermectina. Și asta a fost planificat din timp, ca să știți, pentru că în Franța au început în octombrie 2019 procesul permite aciziționarea hidroxiclorochinei doar cu prescripție medicală. Și Bill Gates a cumpărat acțiuni BioNTech în valoare de 50 de milioane de dolari în septembrie 2019. Deci, vreau să spun, punând laolaltă dovezile, cred că pandemia a fost de fapt mai degrabă lansată decât o scurgere de laborator. Dar nu pot exclude o scurgere de laborator.

Iurie Roșca Oricum, trebuie să înțelegem pentru că înainte de pandemia de COVID-19, nu atât de mulți dintre noi eram preocupați, eram concentrați, pe acest organ interanțional, nu atât de important în viziunea noastră anterioară, OMS, ce reprezintă el. Și acum am descoperit cât de puternică este el.

Meryl Nass Sau cât de puternic ar putea fi. Încă nu este cu adevărat puternică.

Iurie Roșca Poate că nu suntem atât de puternici pentru a riposta, a rezista, a reacționa, pentru a fi mult mai deștepți decât am fost în ultima perioadă de timp. În regiunea noastră, știți, poate nu este de mirare ― suntem o mică bucată de pământ aici în Republica Moldova ― suntem geopolitic între Rusia și Occidentul Colectiv. Iar instituția noastră politică și așa-numita media de masă sunt împărțite în două părți egale, pro-ruși și pro-Occident. Dar problema este că atunci când a început această pandemie COVID-19, echipa lui Putin și echipa lui Trump și birocrații Uniunii Europene au făcut același tip de acțiuni.

Meryl Nass Dar nu a folosit vaccinurile cu ARN mesager.

Iurie Roșca Cine?

Meryl Nass Putin.

Iurie Roșca Nu, nu, aceeași poveste. Este un mit în media alternativă occidentală că în Rusia sau China, sau în alte țări, care nu sunt subordonate formal Occidentului Colectiv, vaccinul nu a fost atât de otrăvitor și violent, că acesta este diferit. Nu! este aceeași poveste, dar nu o poți descoperi pentru că în Rusia lipsa libertăților democratice elementare este mult mai gravă decât în Statele Unite. Toți medicii, unii dintre ei au murit, toți activiștii civici au fost terorizați. Iar narațiunea oficială se află în totalitate sub control globalist. În ciuda acestei retorici și a războiului din Ucraina și așa mai departe, când vorbim despre ONU, despre OMS și alte instituții internaționale globaliste, administrația rusă este total, total ascultătoare. Domnul Putin a devenit cel mai important reprezentant al Industriei Farmaceutice [Big Pharma] pentru că a insistat de multe ori: ‘Am făcut-o, am primit injecțiile și sunt atât de fericit și fiicele mele sunt atât de fericite și trebuie să o faci’. Și constrâng persoanele din armată, funcționarii de stat, din instituții medicale, din instituții de învățământ, ca în România, ca peste tot.

Meryl Nass Dar ați avut vaccinul Sputnik, nu?

Iurie Roșca Vaccinul Sputnik este o imitație a vaccinurilor din Marea Industrie Farmaceutcă. Doar o etichetă. Toate celelalte povești fac parte din această narațiune falsă despre dicotomiile false. Cu cine ești? îl iubești pe Xi Jinping sau Biden? îl iubești pe Putin? Alți birocrați?

Nu, nu-mi place niciuna dintre ei. Și din punctul meu de vedere, această operațiune specială, care poartă numele de ‘Marea Resetare’ și ‘Ofensivă Tehnocratică’ și această agresiune împotriva umanității, este atât de reușită pentru că elitele globaliste reușesc să mențină aceste narațiuni conflictuale, narațiuni dominante. Și suntem capturați, suntem seduși de un jucător sau de un alt jucător. Și ne facem iluzia că Trump ne va proteja … nu, Putin ne va proteja … sau poate ne vor proteja alții. Și nu suntem atât de activi pentru că sperăm că poate alții ne vor rezolva problemele.

Meryl Nass Oamenii nu recunosc că au putere. Au fost instruiți în țara asta, să nu se creadă că sunt capabili să influențeze. Corect? Adică, când Congresul face aceste lucruri groaznice, o face în fața noastră, ne scuipă în față practic. Ei ne spun: s-ar putea să vrei asta, dar, noi vom face licitații pentru Marile Farmacii, sau licitam pentru marile companii de arme, și lucruri de genul ăsta. Nu contează că 80 sau 90% din public nu își dorește asta, tot vom vota pentru ea. Și astfel oamenii nu văd o cale de intrare. Nici eu nu am văzut o cale de intrare. Am încercat în mod activ să spun oamenilor lucruri adevărate de 35 de ani sau mai mult. Știi, doar din întâmplare, într-adevăr, oamenii au fost atenți la ceea ce spuneam, pentru că nu au putut găsi informațiile în altă parte. Și așa am primit un megafon mai mare.

Iurie Roșca Știi, am urmărit întrevederea d-tale cu un jurnalist anti-sistem foarte faimos, James Corbett, și ai menționat exact patru tipuri de acțiuni care ar putea fi luate de oameni care fac parte din această așa-zisă rezistență internațională. Ai putea fi amabilă să explici cum funcționează, cum trebuie să folosim aceste instrumente, petiții, acțiuni legislative, acțiuni legale, acțiuni antipolitice? Dacă poți detalia puțin despre aceste chestiuni.

Meryl Nass Deci, știi, gândirea mea cu privire la toate acestea continuă să evolueze. Am avut întâlniri cu avocați internaționali, am angajat câțiva avocați, avocați internaționali, și am ajuns la concluzia că nu are rost să încercăm să atacăm legal OMS pentru numeroasele încălcări ale propriilor reguli și reglementări, deoarece nu există instanță care să aibă jurisdicție asupra OMS și, în esență, toți angajații și toți diplomații au o formă de imunitate diplomatică.

Nu putem merge după indivizi sau instituții direct, dar ceea ce putem face este să le arătăm oamenilor ce conțin aceste tratate propuse, care le va lua libertățile, care îi va costa o mulțime de bani, care va forța medicamentele și vaccinurile netestate asupra lor și, probabil, să provoace mai multe pandemii. Așadar, acum, în majoritatea discuțiilor pe care le susțin, folosesc capturi de ecran din documentul propriu-zis al tratatului și amendamentele la regulamentele de sănătate și le arăt oamenilor că acestea sunt cuvintele lor și asta înseamnă ele, ceea ce pare a fi destul de eficient. De fiecare dată când susțin una dintre aceste discuții, oamenii sunt convinși.

Deci, ce putem face dacă nu îi putem ataca legal și dacă toate guvernele noastre sunt deținute practic de o cabală globalistă, ce rămâne? Ei bine, primul lucru este că există multe partide minoritare în Europa și în alte părți, cum ar fi Noua Zeelandă, de exemplu, care înțeleg ce se întâmplă, dar nu au mulți membri, dar acum sunt partidele populiste. Deci, probabil că vor obține mai multe voturi la următoarele alegeri. Acum, ceea ce ne temem, desigur, este că alegerile noastre nu sunt libere, alegerile noastre electronice sunt fixe. Asta e o problemă uriașă și trebuie să o schimbăm astfel încât să avem buletine de hârtie, să rămână într-un singur loc, să avem o cameră video pe ei în mod constant și așa mai departe.

Dar aceste două tratate propuse sunt atât de groaznice, că nu sunt nimic în ele, nu există bunătăți pentru nimeni. Adică, probabil că sunt mulți bani pentru oamenii de la OMS, pentru Banca Mondială, pentru organizațiile globaliste, dar pentru toți ceilalți, pentru oamenii de pe planetă, nu este nimic bun. Deci, nimic din ceea ce sugerează ei nu este nou, mai bun decât ceea ce noi … știți, ei doresc mai mult din asta, mai multe carantine, mai multe pașapoarte pentru vaccinuri, mai multe limitări ale libertăților noastre. Deci, când oamenii se uită la asta, nu-l vor. Ca să fie clar, de ce nu s-a uitat cineva la ceea ce s-a întâmplat în timpul acestei pandemii recente și identifice ce a mers prost și descopere cum să o facă corect? Nu există nimic din toate astea în aceste documente, au fost însă incluse aceleași practici din tipul pandemiei, cu excepția că practicile care au fost făcute fără legi ca să le justifice, cum ar fi lipsa libertatății noastre de exprimare, incriminarea libertății de exprimare, acum vor fi încorporate în lege a fiecărei națiuni. Deci, tratatul OMS, ultimele proiecte, cer națiunilor să adopte legi, astfel încât să poată supraveghea toate rețelele sociale și alte comunicări ale cetățenilor lor, în esență toate comunicările, și să le cenzureze dacă nu sunt de acord cu narațiunea OMS privind sănătatea publică.

De asemenea, extinde autoritatea OMS, astfel încât să poată da ordine în mai mult decât sănătatea. Deci, au acest concept numit ‘One Health Approach’ [o abordare unică a sănătății], ceea ce înseamnă că sănătatea oamenilor nu este tot ceea ce ne îngrijorează, ci ne îngrijorează sănătatea animalelor, plantelor și ecosistemelor. Și dacă există provocări la aceste lucruri, ei bine, directorul general poate declara o stare de urgență de sănătate publică. Deci, el poate declara o urgență climatică, poate declara o urgență legată de violența cu armele, poate declara o urgență de poluare, orice. ONU încearcă să declare urgențele cibernetice, apropo. Deci, oricum, nu e nimic bun.

Dar când oamenii ajung să înțeleagă, toți sunt împotriva. Acum, în Statele Unite, în Constituția noastră, avem ceva numit al zecelea amendament la Constituție, care spune că, dacă o autoritate anume nu a fost specificată ca aparținând guvernului federal, revine statelor sau poporului. Sănătatea și educația nu sunt menționate în Constituție. Îngrijirea sănătății este, prin lege, o autoritate a statelor membre, nu a guvernului federal. Și așa, sugerăm ca statele să gestioneze îngrijirea sănătății. Ei sunt singurii autorizați să gestioneze asistența medicală, conform Constituției, și, prin urmare, statele nu dau această autorizație guvernului federal. Guvernul federal, deci, nu poate da OMS ceea ce nu are. Deci, facem acest argument și simțim că este unul puternic. Poate că va trebui să treacă prin instanțe, însă nu va putea trece prin nicio instanță de acum până în mai. Între acum și mai, va fi un argument care va strânge publicitate și va strânge un mare interes. Așadar, avem asta și acesta este punctul meu de interes actual. Acum, în Europa, fiecare are o constituție diferită. Deci, din păcate sau din fericire, fiecare națiune trebuie să abordeze ceea ce permite constituția sa. Nu le-am studiat, dar mi s-a spus că, în Țările de Jos, e nevoie de două parlamente diferite pentru a aproba orice transfer de suveranitate. Și așa, este foarte, foarte dificil să obții aprobarea parlamentară corectă.

Iurie Roșca Da, dar se repetă, ei ar putea repeta în acest Tratat Pandemic măsurile care au fost aplicate în perioada pandemiei de COVID-19, când peste tot a fost declarată stare de urgență și constituțiile au fost înghețate, au fost suspendate peste tot. Aici în Moldova, în SUA, în Canada, în Australia, în Rusia, peste tot. Și nu putem folosi aceste instrumente legale sub acest tip de dictatură cu scuze medicale.

Meryl Nass Exact. Așadar, unele dintre statele noastre au intrat în acțiune și au spus că nu poți să declari o urgență și să continue. În Pennsylvania, cred că după trei sau patru săptămâni, legislativul trebuie să aprobe că într-adevăr există o urgență. Deci, guvernatorul are o lună în Pennsylvania. Există și alte lucruri …, ai perfectă dreptate, legile și regulile și reglementările de urgență sunt o problemă uriașă. Ei trebuie dezrădăcinați și membrii guvernelor trebuie să-și dea seama unde sunt, pentru că, după cum știți, parlamentarii sunt în scurt timp. Nu au suficientă memorie instituțională. Ei nu știu ce legi au fost adoptate acum 20 de ani. Aceste lucruri sunt oficial înregistarte și așteaptă ca cineva să apese pe trăgaci, așa că trebuie să le găsim, să scăpăm de ele sau să scriem o nouă lege care spune că nu mai sunt legi de urgență și să o facem așa.

Dar este o problemă uriașă. Trebuie să ne gândim și la controlul presei. Adică, noi aveam legi, legi anti-monopol și alte legi, care stabileau că nu puteai avea o mare consolidare a mediei de masă, mai ales într-un singur domeniu, și totuși acest lucru a fost permis. Deci, din nou, problema în țara noastră este că este foarte scump să aduci dosare în justiție. Poate costa cu ușurință un milion de dolari pentru a duce un caz legal. Deci, practic, nimeni nu are prețul de intrare. Există câteva ONG-uri… Cazul meu, de exemplu, costă o jumătate de milion de dolari și este doar o simplă procedură administrativă. Nici măcar nu se duce la un tribunal. Doar merge la o comisie medicală. Avocatul meu percepe 405 de dolari pe oră, și asta nici măcar nu e un preț mare. Este este chiar mediu. Deci, dacă nu aș avea suportul a organizației “Children’s Health Defense” care să mă ajute la plata taxelor legale, nu aș putea duce un caz. Și așa ei sunt în stare să oprească totul aici.

Iurie Roșca Cum să facem oamenii mai conștienți cu privire la instrumentele care distrug total suveranitatea noastră națională și foarte posibilul Tratatul de Pandemic, pentru că vorbim despre asta, dar politicieni, deputați, cei mai mulți dintre ei foarte tineri în ultimele decenii, și nu atât de buni… poate că sunt bine educați ca profesioniști, dar nu au nicio experiență și înțelegere personală, înțelegere profundă a acestor capcane, capcane internaționale. Sunt atât de respectuoși când vorbim despre ONU, despre UE, despre OMS, “cum ne pot încălca drepturile?” Este imposibil. Ei sunt zeii noștri. Acest tip de ascultare și admirație.

Meryl Nass Acesta este motivul pentru care spun că aceste lucruri au fost planificate de mult timp, pentru că au schimbat educația aici, în SUA, toată viața. Am văzut tot acest sistem de învățământ degradat constant, din ce în ce mai rău și mai rău tot timpul, și discursul public devine din ce în ce mai rău. Constituția OMS, așa cum am spus, a intrat în vigoare acum 77 de ani. Și așa, cred că atunci plănuiau asta.

Iurie Roșca Da, nu atât de mulți oameni știu originile acestui OMS, cum apare, cine l-a inspirat și cine a fost în spate, cine au fost adevărații jucători care au inventat acest organism internațional, care se află cumva sub autoritatea ONU.

Meryl Nass Permite-mi să revin la întrebarea ta anterioară, totuși, despre ce facem. Deci, cred că este relativ ușor să-i faci de rușine. Ei mint despre ceea ce este în documente. Te fac să crezi că este pentru un motiv și nu este. Este un document pentru a oferi mai mulți bani industriei farmaceutice, mai mulți bani Băncii Mondiale, mai mulți bani OMS și, practic, capacitatea de a ne bloca și de a ne restrânge libertățile în voie, fără standarde. Declarațiile de urgență de sănătate publică pot fi făcute pentru o potențială urgență și se pot extinde dincolo de urgență. Asta e în regulament. Și în tratat, tratatul este în vigoare tot timpul, 24-7, fără nicio declarație. Deci, restricțiile asupra noastră vor fi practic în vigoare tot timpul, indiferent dacă este sau nu o pandemie.

Iurie Roșca Putem înțelege că dacă birocrații de la OMS vor decide să declare unele măsuri, măsuri extraordinare sau o nouă pandemie, autoritățile naționale trebuie să se subordoneze fără nicio discuție, fără nicio aprobare.

Meryl Nass Asta se doreste, da. Acum, nu a trecut încă, dar acesta este planul. Guvernele naționale nu vor avea capacitatea de a decide. De fapt, UE revendică competențe în sănătate pe care nu le-a avut anterior. Deci, UE dorește să hotărârea pentru cele 27 de națiuni membre și apoi să predea această autoritate lui OMS. Din nou, chiar dacă UE nu este un membru al OMS, nu este parte la tratat, nu este parte la reglementările internaționale în domeniul sănătății, dar totuși brusc vrea să devină parte. Și acele măsuri legale sunt puse în aplicare în timp ce vorbim. Și UE minte, de asemenea, oamenii despre ceea ce se întâmplă cu adevărat. Deci, puteți găsi o mulțime de clipuri cu Tedros, de exemplu, spunând, “nu vom fi un participant, doar aducem națiunile împreună, acesta este un efort condus de națiuni”. Dar apoi te uiți, cine finanțează OMS? Este finanțat în proporție de 85% de către donatori. Cine sunt donatorii? Bill și Melinda Gates, Banca Mondială. Am extras un document care a fost planul de lucru al OMS pentru următorii patru ani, din 2025 până în 2028. Și ei subliniază de la bun început că permit părților interesate să ajute la determinarea planului lor de lucru. Și asta include Fundația Bill și Melinda Gates, GAVI, Banca Mondială, agențiile ONU, organizațiile filantropice, organizațiile de tineret. Adică, doar nu noi. Ei bine, au și ei câteva națiuni acolo, dar cred că OMS dansează pe tonul donatorilor săi.

Iurie Roșca În opinia dumnitale, ce fel de motivație este cea mai importantă pentru acest gen de proiecte, strategii, intenții, dacă doriți? Pentru că unii dintre noi se gândesc că este vorba de lăcomie, mare farma, mulți bani, obsesia puterii absolute, dominație totală. Sau poate trebuie să ne gândim la niște cauze spirituale, niște motivații spirituale care sunt mai presus de toate obsesii vizibile sau vise sau dorințe.

Meryl Nass Nu mă simt foarte confortabil să vorbesc despre asta pentru că sunt, știi, fiind om de știință, sunt obișnuit să am fapte pe care să le pot pune degetul. Ceea ce fac, ceea ce mă bucur să spun este că, în ultimii ani, am devenit activ pentru a încerca să întorc această mizerie legată de COVID și am ajuns la concluzia că într-adevăr ne uităm la încercări de a obține guvernanță globală. Asta se dorește, un guvern mondial unic. Și multe dintre documentele care vin de la Banca Mondială, care vin de la G20, G7, UE, SUA, menționează guvernanța globală. Știi, este acolo, este chiar acolo în fața noastră.

Iurie Roșca Trebuie să reamintim audienței noastre că aceleași formulări, absolut aceeași formulare, putem găsi în toate documentele oficiale ale țărilor BRICS: guvernanța globală, consolidarea rolului ONU, consolidarea rolului OMS, a Băncii Mondiale, FMI, toate acestea chestii, narațiune scandemică, narațiune despre încălzirea globală, agenda verde, chiar și ideologia de gen; în documentele de bază ale BRICS, doar pentru a ști că sunt peste tot. Ei joacă pe toate, sunt în toate părțile, sunt jucători de mare. Și de aceea este dificil să găsești pe cineva din ierarhii politice importante care să fie capabil să contrazică narațiunea dominantă, care a pătruns peste tot, în fiecare țară. În țara mea, avem mulți oameni care sunt de acord cu mine și vor urma aceeași linie de gândire și critică, dar nu avem nicio expresie publică, ci doar media alternativă. Și nimeni din așezări politice, nimeni, nimeni din parlament, din guvern, din partide mici, mari, nu le poate înțelege, nu poate reacționa. Ei nu sunt neapărat mincinoși și așa mai departe. Ei nu înțeleg astfel de probleme, problematice. Aceasta este problema, nu pentru că nu sunt oameni buni, nu au intenții bune. Pur și simplu nu înțeleg acest gen de agendă.

Meryl Nass Da, sunt total de acord cu tine. Cred că nici aici nu înțeleg. Unde am putea avea un pas în față este că o organizație CPAC, care este Conservative Political Action Coalition [Coaliția Pentru Politică Conservativă], înțelege într-adevăr întâlnirea lor națională de acum două săptămâni, la care am participat. Tema lor a fost “Unde Globalismul va Muri”. Deci ei, republicanii conservatori au început să înțeleagă acest lucru și lucrăm cu ei. Și credem că Statele Unite sunt oarecum unice în comparație cu Europa în acest fel, deși Europa de Est și Centrală ar putea avea mai multe partide care sunt ca republicanii noștri conservatori, dar guvernele din Europa de Vest nu au. Și cred că aici este evident locul unde va fi fortăreața noastră în Statele Unite. Și este clar că guvernele încearcă să ia armele oamenilor, de exemplu, de mult timp. Așadar, cluburile de arme sau organizațiile de arme, proprietarii de arme au adesea o idee despre asta. Și asta ești tu. Așa că începi cu oameni care înțeleg deja o parte din enigmă și încerci să-i introduci la enigmă și încerci să-i introduci și în restul. Ceea ce încerc să fac aici este că avem doar până în luna mai să luptăm cu aceste documente la OMS. Așa că sunt concentrată pe OMS, dar am inclus articole, care sunt grele, știi, trebuie să le cauți pe site-ul meu, despre restul Marei Resetări, pentru că oamenii trebuie să înțeleagă să înțeleagă că OMS este calea lor cea mai ușoară către guvernanța globală. Nu trebuie să tragă niciun foc, nu? Ei pot obține deja o putere extraordinară. Va mai dura un an pentru ca noile reglementări să intre în vigoare. Și apoi, în acel moment, pot începe să emită comenzile. Pot începe cu sănătatea, dar apoi pot trece la arme, apoi pot trece la alte lucruri. Și înainte să știi, capcana s-a închis, aș spune că în doi ani am putea trăi cu toții într-o societate de sclavi, dacă își ating ținta. Dacă acest lucru nu funcționează, vor încerca altceva, motiv pentru care este atât de important să educăm oamenii despre faptul că este vorba într-adevăr despre guvernanța globală. Este vorba despre democrație și libertate versus lipsa totală a acestor lucruri. Știi, de aceea orașele de 15 minute sunt practic un lagăr de concentrare. Aceasta este ideea, nu vei avea voie să ieși. Și sună frumos, poți ajunge la tot ce ai nevoie mergând pe jos sau pe bicicletă în 15 minute. Dar gândește-te s-ar putea să vrei să tragi puțin aer proaspăt și s-ar putea să nu poți.

Iurie Roșca Da, trebuie să explicăm cumva adepților noștri, audienței noastre, că acest nou tip de sistem totalitar, tehnocrația, este foarte eficient și nu putem scăpa de el. Pentru noi din regiune, zonă ex-comunistă, este mai ușor de înțeles pentru că odinioară eram sub sistem totalitar. Dar în acea perioadă de timp, am avut șansa să evadăm cumva, poate în partea de vest a lumii, în SUA sau în Europa sau în alte părți ale lumii. Acum, acest sistem totalitar este… fără nicio scăpare, ci o lume universală globală.

Meryl Nass Fara scapare. Da, chiar dacă ești multimilionar, nu poți cumpăra o casă în locul potrivit de unde vei scăpa. Da, exact așa este. Dar acest lucru este într-un fel bun și pentru noi, pentru că oamenii cu putere își vor da seama că nici ei nu pot scăpa.

Iurie Roșca Da, ai dreptate. M-am gândit că poate într-un moment critic, unii oameni foarte puternici din punct de vedere financiar și economic vor înțelege că aceste strategii sunt și împotriva lor. Acest tip de agende sunt împotriva noastră tuturor, cu excepția acestor grupuri de elite globaliste. Și poate că trebuie să vorbim nu numai despre reacția noastră cu trezire, trezire, trezire mare și așa mai departe. Poate într-o zi o mare revoltă. Nu numai o mare trezire. Înainte de a ne trezi, trebuie să acționăm. Dacă nu ne permit să acționăm legal, trebuie să facem ceva. Nu suntem sinucigași. Trebuie să supraviețuim și avem responsabilitatea și demnitatea noastră și simțul de onoare și copiii noștri, nepoții noștri. Nu putem rămâne pasivi și să spunem, asta este, nu pot face altceva. Trimit o petiție, trimit un email, particip la protestele de stradă și atât. Oricum, presupun că într-o zi această energie negativă, dacă vrei, această revoltă socială poate tulbura toate aceste ideologii, strategii și pași foarte atent organizate și așa mai departe. Pentru că în opinia mea, în ultimii patru ani, avem mult mai mulți oameni care înțeleg starea reală a lucrurilor. Nu cea mai mare parte a populației, dar mult mai mulți oameni decât acum patru ani. Și nu este nimic.

Meryl Nass Nu, nu credeam că oamenii încercau să cucerească lumea în urmă cu patru ani. Adică, este nevoie de mult pentru a mă convinge de ceva. De fapt, sunt foarte interesat să obțin informații de la dumneata despre unde pot fi găsite acele documente BRICS, pentru că vreau să le arunc o privire.

Iurie Roșca Da, este oficial. Am publicat trei articole, unul câte unul, în timpul acestei ultime întâlniri BRICS de la Johannesburg. Și m-am concentrat pe toate documentele oficiale și am rămas șocată. Am fost șocat, într-adevăr, pentru că am comparat acest text de expunere lung, lecturi oficiale și așa mai departe, sunt complet copiate de pe Agenda ONU 2030, OMS, Agenda WEF și așa mai departe. Copiat total, perfect. Singura diferență este așa-numita concurență sau conflict, sau poate un conflict economic real, între SUA și sateliții săi, și China și Rusia și alții.

Dar nu uitați cine a inventat BRICS? Goldman Sachs. Compania Goldman Sachs, companie transnațională din SUA. Personal, autorul acestui proiect a fost Jim O’Neill. Numele lui este Jim O’Neill, economist-șef în acea perioadă, în 2003. Și dacă ne uităm la acest proiect, care înseamnă în același timp bani digitali, societate fără numerar, face parte din proiectul lor. Au terminat cu petrodolari. Ei trebuie să sară într-o altă paradigmă, într-un alt nivel de înrobire. Instrumentele capitaliste nu mai funcționează pentru că au cucerit lumea. Acum au nevoie de digitalizare totală. Și este foarte amuzant să urmărești această narațiune alternativă entuziastă despre campionii BRICS ai rezistenței și așa mai departe, și că dolarul va fi distrus în câteva luni sau ani, nu știu. Și când vă întreb, băieți, spuneți-mi vă rog, după dolar, ce va urma după dominarea dolarului, monedele naționale? sau monedele digitale la nivel internațional? Nu cred că dominația SUA și dominația dolarului și acest mod plutocratic de organizare a economiei mondiale sunt bune pentru noi. Nu, pentru națiuni, nu. Dar următorul pas va fi mai rău decât dolarizarea economiei mondiale. Monedele Digitale ale Băncii Central [en. CBDC, Central Bank Digital Currency] este mult mai rău decât sistemul dolar. Aceasta e problema. Și dacă vorbim despre guvernanță globală și instituții globale, nu atât de mulți oameni discută, sau sunt îngrijorați și chiar știu, despre această bancă foarte specială, Bank of International Settlements, BIS, care conduce toate băncile naționale din întreaga lume. Și înseamnă că acum avem guvernare globală. Avem acum un centru de putere care guvernează totul. Nu totul… totul ce este important pentru ei. Guvernanța globală este… putem vorbi despre realitatea geopolitică pentru că, să ne menținem iluziile care erau disponibile acum 100 de ani sau poate 30 de ani în urmă despre multipolaritate, despre puterea maritimă și cea terestră și toate aceste lucruri, geopolitica clasică. Este foarte interesant să discutăm despre asta, dar noile tehnologii și digitalizarea și viteza dezvoltării tehnologice au distrus orice distincție între puterea maritimă și puterea terestră, între Rusia și SUA. Și da, conflictele sunt reale, dar sunt secundare în comparație cu agenda comună din punctul meu de vedere.

Scuzați-mă, nu am această intenție de a interveni atât de lungă.

Meryl NassNu, nu, mă ajută. Adică, mă face să mă simt bine. Bine, cineva care a citit documente complet diferite a ajuns la aceeași concluzie.

Iurie Roșca Încă o întrebare dacă avem puțin timp pentru asta, dr. Meryl Nass, spuneți-ne, vă rog, în opinia dumneavoastră, de ce elaborează acest document timp de doi ani pentru că, dacă nu mă înșel, au început această inițiativă în urmă cu doi ani. De ce nu se mișcă mai repede pentru a adopta acest document foarte important pentru ei?

Meryl Nass Da, știi, nu sunt un expert în tratate și nu sunt un expert juridic, dar se pare că acest lucru este de fapt foarte rapid pentru negocierea tratatelor, mai ales ceva la fel de complex și cu adevărat nou ca acesta. Așa că doi ani nu este chiar suficient și toată lumea se plânge că nu are timp suficient și că nu pot ajunge la un acord, dar nu știm dacă vor ajunge la înțelegere sau nu pentru că depinde cât de mult sunt mituiți sau amenințați. Știi, așa ajung la un acord, așa că știm deja asta. Cred că viteza este critică, deoarece trebuie să facă acest lucru înainte ca oamenii să se trezească, așa că nu-și permit să mai amâne. Astfel, de exemplu, conform ultimei versiun al tratatului, care a apărut pe 14 februarie, îți va lua doar o lună de la semnarea tratatului ca el să intre în vigoare. Va fi activ în vigoare pentru națiunea ta într-o lună, dar îți va lua fie doi ani, fie cel puțin trei ani să ieși, ceea ce mă face să cred că ei pot închide capcana în acei doi ani. În versiunea de dinainte, trebuia să dureze cel puțin trei ani și mai aveai mult timp ca intre în vigoare. Trebuia să ai 40 de țări înainte de a intra, dar acum o singură țară este suficientă, și ești aici. Amendamentele vor dura doar 12 luni pentru a intra în vigoare, dar înainte de amendamentele din SUA din 2022 ar fi durat doi ani pentru ca orice modificare a regulamentelor să intre în vigoare, așa că s-au înjumătățit perioada de timp. Deci faptul că ambele documente vin… sau s-au făcut încercări puternice pentru ca aceste documente să intre în vigoare cât mai repede posibil, îmi spune că sunt disperate după rapiditate.

De asemenea, pe vremuri, aveai 18 luni la dispoziție să ieși din regulament să emiți o respingere sau o rezervare după… deci modul în care funcționează regulamentele este că dacă 50 la sută dintre națiuni votează pentru sau contra ― poate că nu vor avea un vot; ar putea avea un proces de consens fals ― dacă intră în vigoare, dacă este acceptat, se aplică în fiecare țară, indiferent dacă ați votat pro sau contra. Tratatul se aplică numai țărilor care spun da, dar acest lucru se va aplica tuturor; și înainte aveai 18 luni pentru a ieși, pentru a rezerva sau a respinge, dar din cauza amendamentelor din SUA acum ai doar 10 luni. Dar ei doreau să ai doar șase luni, SUA au încercat să ajungă la șase luni, și apoi să fii blocat [în înțelgere], dar celelalte națiuni nu au fost de acord așa că au negociat încet, lună cu lună, și au ajuns până la 10 luni. Este interesant pentru că în 10 luni… în șase luni, ai avea în continuare administrația Biden. În 10 luni din mai, veți avea de fapt următorul președinte care ar putea fi Biden, dar ar putea fi altcineva. Așa că nu au vrut ca următorul președinte să ne poată scoate afară.

Iurie Roșca Da, oricum trebuie să ne mișcăm mai repede și să încercăm să explicăm cât mai multor oameni ce se întâmplă cu adevărat la nivel internațional fiind că pentru mulți dintre cetățenii noștri aceste discuții sunt un fel de abstracții, exerciții intelectuale fără nici un sens concret pentru ei personal.

Meryl Nass O problemă pentru a o face personală este dacă vrei să ai propriul tău medic sau vrei ca Tedros să fie medicul tău?

O altă problemă este că aveți rezoluții în Moldova? Deci o rezoluție nu este un proiect de lege ― ai fost parlamentar ― este ușor de adoptat și poți genera puțină publicitate și poți face oamenii să vorbească, iar în Statele Unite nu necesită, ca proiectul de lege, să fie auzit de mai multe ori. Poate trece chiar și în multe state cu o singură casă, nu ambele case. Așadar, introducerea unei rezoluții care spune că țara mea nu va merge sau oamenii din țara mea nu vor să meargă, introducerea acesteia în parlamentele voastre și încercarea de a trece așa ceva va genera o conversație.

Iurie Roșca Nu este atât de ușor să identifici niște lideri politici care sunt capabili să înțeleagă astfel de mesaje și să accepte să fie un campion pentru acea rezoluție.

Meryl Nass Țara noastră nu trebuie să fie un lider. Poate oricine poate aduce acest lucru înainte.

Iurie Roșca Cu legile noastre, nu. Cu constituția noastră, doar parlamentarii pot iniția astfel de dezbateri.

Meryl Nass Dar state sau provincii?

Iurie Roșca Suntem o țară atât de mică încât administrațiile noastre regionale nu sunt atât de puternice, puternice și nu au nicio conducere puternică.

Meryl Nass Dar problema este că nu avem putere. Nu există putere legală în acest sistem. L-au fixat. Deci nimeni nu are putere. Tot ce avem sunt vocile noastre și trebuie să le folosim. Și chiar dacă le folosești la nivelul orașului, dacă orășenii sunt nevoiți să vorbească despre asta. Dacă statul, dacă județul, avem județe care au adoptat rezoluții și într-un caz o lege reală care spune că nu vom permite blocarea, nu permitem măști, nu permitem mandate de vaccinare și nu permitem lui OMS să ne dea ordine. Avem nouă sau mai multe județe care au adoptat astfel de rezoluții.

Iurie Roșca A fost foarte greu să reziste în timpul pandemiei.

Meryl Nass Nu, nu, dar asta după ce suntem acum post pandemie. Deci asta este ca răspuns la blocajele pandemice au adoptat aceste [rezoluții]. Tot ce spun este că trebuie să începi conversația de undeva. Așa că o pui în fața comisarilor județeni, intră în ziarul local, ei dețin ziarele mari, dețin televiziunea, dețin doar atât, dar nu au toate administrațiile locale.

Iurie Roșca Da, sunt de acord cu tine. De aceea, capacitatea noastră de a comunica din această rețea de socializare este vitală. Canalul meu de YouTube a fost distrus, contul meu de Facebook a fost distrus și ne-am mutat pe alte platforme și folosim alte instrumente și avem mulți adepți aici în Moldova și România. Și știți, în România și Moldova avem cele mai scăzute rate de vaccinare. Și presupun că partea foarte importantă a acestor date oficiale de vaccinare oamenii au cumpărat-o, doar au cumpărat-o, doar au plătit pentru a obține această hârtie pentru că în această țară mică, toată lumea se cunoaște între ei. Și în această perioadă cu totul specială, toți oamenii au discutat, știți, despre câțiva medici care mă pot ajuta pentru că am venit din Italia sau din Rusia și am nevoie de acest act pentru a-mi continua munca. Și unii medici au devenit foarte bogați în câteva luni. Poate că nu este atât de rău. Nu am nicio problemă cu acest tip de curaj, să spunem, dar este mai bine decât să omori oameni, da, să-i otrăvim.

Meryl Nass Dar nu ați avut un vaccin cu ARN mesager, nu-i așa?

Iurie Roșca În Moldova au fost prezente toate tipurile de vaccinuri occidentale. În Rusia, doar Sputnik. Dar este același vaccin ARN, aceeași proteină “spike”, aceeași otravă, aceeași poveste. Iar acest tip care este șeful acestei instituții ca și în corpul medical din SUA, Institutul Gamalei, a fost recompensat cu medalia de stat de domnul Putin de mai multe ori. Și el este campion: “Am facut. Avem toate femeile însărcinate, toți copiii începând cu șase luni sau cinci ani” și așa mai departe. Ei se mișcă din ce în ce mai repede și în Rusia, ca în vestul lumii și în țara mea, aceeași poveste. Dar o altă problemă este că nimeni nu știe nimic despre aceste întâlniri în cadrul OMS. Cine vine ca reprezentant al țării mele, ministru sau viceministru și cât de inteligent, cât de profesionist.

Meryl Nass Și s-ar putea să nu fie nimeni din țara ta, pentru că ar putea fi toată UE. Sunteți membru al UE?

Iurie Roșca Nu, nu pentru moment, dar UE încearcă să ne absoarbă. Pentru a-și extinde piețele.

Meryl Nass Deci au un grup de lucru, un grup de lucru pentru reglementările sanitare și au un INB pentru tratat. Și parcă 30 de țări au reprezentanți pe ele. Deci nu toate.

Iurie Roșca Suntem membru asociat. Membrii noștri ai parlamentului fac parte din diferite reuniuni și grupuri de lucru, dar nu membri direct ai Parlamentului European. Dar România face parte, însă toți sunt foarte tăcuți, foarte pașnici.

Meryl Nass Cu excepția grupului, ce am uitat, partidul AUR, așa se numesc ei?

Iurie Roșca AUR, înseamnă aur în românește, un partid populist. Și acest partid a fost construit probabil de serviciile secrete, dar se pare că ei încearcă să se emancipeze de niște domnitori care i-au ajutat să devină partid popular în România. Vom vedea, dar este mai mult decât nimic în România.

Meryl Nass Adică, sunt destul de serioși. Ei, o grămadă dintre ei au venit aici acum două săptămâni la CPAC. Și au avut acolo summitul internațional COVID, așa că am fost în România, în noiembrie.

Iurie Roșca Ce zici de influența domnului Kennedy ca candidat și ca vorbitor public, cât de vocal este în SUA și cât de influent este mesajul său?

Meryl Nass Deci este complet cenzurat de sursele dominante, aproape complet, cenzurat în proporție de 99%. Deci mesajul lui nu iese dincolo de anumite canale. Cu toate acestea, el a difuzat un videoclip de un minut și jumătate împotriva OMS în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Ai văzut videoclipul din Belarus care tocmai a apărut acum câteva zile? Așadar, televiziunea din Belarus a lansat un videoclip de șapte minute împotriva OMS și au clipuri de la Bobby Kennedy. Au și un clip cu mine. Ar trebui să fie pe saitul nostru; eu nu lucrez la el, spun doar ceea ce cred că trebuie să conțină, dar și alți oameni din echipa mea adaugă lucruri. Așa că am cerut să îl posteze. Este și pe SubStack-ul meu. Așa că l-am publicat pe SubStack-ul meu, cam când m-am întors de la Washington. Așa că am fost marți. Deci probabil că l-am publicat luni. Ceva de genul. Este destul de impresionant. Este în rusă. Deci avem niște subtitrări proaste în engleză, dar sper că avem un traducător care o îmbunătățește.

Iurie Roșca Poate că Belarus va putea rezista datorită conducerii lor puternice. Îl putem critica pe Lukașenko. Poate că nu arată bine permanent, dar este un lider puternic. Au ordine speciala. Am avut câteva vizite în Belarus, cu mulți ani în urmă, am avut o întâlnire personal cu domnul Lukașenko. Este un tip puternic. Dacă se va decide pentru că problema lui este că el depinde foarte mult de Rusia. Și în timpul pandemiei, a încercat, a fost curajos, a rezistat inițial, dar după aceea, el, nu a mai fost atât de vocal.

Meryl Nass Tocmai am pus asta în chat[…] așa că acolo puteți găsi videoclipul. Pentru că cred că sunt videoclipurile, adică, așa vom ajunge la oameni, în special la generația tânără.

Iurie Roșca O voi găsi și o voi împărtăși prietenilor mei aici în Rusia, în Armenia, în Georgia. Avem multe legături.

Meryl Nass Și românește, știi, traduceți-o și în română.

Iurie Roșca Ne este foarte ușor să traducem din rusă și română. Este foarte ușor, pentru noi, că toți oamenii din această regiune vorbesc la același nivel, rusă și română.

A fost o mare plăcere să discut cu dumneavoastră, dr. Meryl Nass. Și suntem cu adevărat mândri și suntem foarte fericiți să avem astfel de militanți, astfel de luptători, ca și dvs și haideți să cooperăm, să ne extindem rețeaua internațională și să devenim, să încercăm să fim mai puternici ca mesaj public.

Meryl Nass Asta e, asta vrem să facem. Și tocmai ți-am dat adresa poștei mele electronice, dacă nu ai avut-o, în caz că nu l-ai avut în converație. Și dacă ați putea să mă direcționați către unele dintre acele documente BRICS, mi-ar plăcea. Le voi adăuga și la discuțiile mele. Și dacă ai nevoie de vreunul dintre, știi, am o mulțime de PowerPoint-uri cu clipuri din documente și clipuri de la diferite organizații globaliste, dacă vrei asta.

Iurie Roșca Să rămânem în legătură și să cooperăm și să dezvoltăm rețeaua noastră internațională. Avem o mulțime de oameni care sunt foarte puternic motivați să o facă. Dumnezeu să vă binecuvânteze, dr. Meryl și pe noi. Și a fost o mare plăcere pentru mine. Toate cele bune și aveți grijă.

Similar Posts